Zomerhitte vraagt om een schaduwdoek

Op een warme, zomerse dag is niets fijner dan genieten van het buitenleven in uw tuin. En met een ShadowArt schaduwdoek (ook wel zonnezeil genoemd) hoeft u dan steeds niet met een parasol te sjouwen.Zomerhitte vraagt om een schaduwdoek

ShadowArt schaduwdoeken houden schadelijke UV-stralen tegen. Ze zijn van hoogwaardige, duurzame kwaliteit en worden volledig op maat ontworpen en gemaakt. U geniet meer van uw terras, omdat het doek de zwoele temperatuur nog wat langer vasthoudt wanneer het afkoelt. En als u dat wilt, kunt u het zelfs gebruiken om onder te barbecue├źn in de winter…

ShadowArt maakt van uw schaduwdoek een design object, dat zowel functioneel als een lust voor het oog is. Onze schaduwdoeken worden speciaal voor u in Nederland ontworpen en gemaakt. Daarom is de levertijd kort en kunt u snel genieten van uw schaduwdoek op maat.

Wacht niet langer en ervaar onze personal touch. Bel ons nu via 0161-432800 of vraag hieronder een offerte aan. Wij adviseren u graag geheel vrijblijvend over de mogelijkheden.

Offerte aanvraag

Mocht u beschikken over beeldmateriaal (foto’s, plattegrond, etc.), dan kunt u deze naar ons sturen via www.shadowart.wetransfer.com. Zo kunnen we een passend voorstel maken.