Terrasoverkapping verlengt de (na)zomer

Loopt de zomer ten einde en wilt u toch nog graag bbq-en of genieten bij de terrashaard? Dan is een terrasoverkapping onmisbaar.

Het voordeel van een ShadowArt terrasoverkapping van zeildoek is dat de vormgeving geen afbreuk doet aan de omgeving en u toch beschut kunt zijn tegen wind en regen. Met een op maat gemaakte terrasoverkapping verlengt u het zomerseizoen. Dankzij het hoogwaardige, waterdichte zeildoek en de roestvrijstalen of aluminium bevestigingsmaterialen is een 3d-vormgegeven zeil van ShadowArt stormvast en bestand tegen een fikse regenbui.

U hoeft niet langer naar binnen te vluchten als het weer omslaat, maar kunt tijdens een regenbui rustig bij de buitenhaard genieten van de tuin.

Buitenleven onder uw Shadowart terrasoverkapping Beschut tegen zo wind en regen Terrashaard aan en geniet van uw terrasoverkapping

Al onze terrasoverkappingen worden op maat ontworpen en gemaakt. Zo bent u verzekerd van een zeildoek terrasoverkapping met een personal touch, geheel afgestemd op uw wensen.

Onze schaduwdoeken worden speciaal voor u in Nederland ontworpen en gemaakt. Daarom is de levertijd kort en kunt u snel genieten van uw regenwerende zeildoek overkapping. U herkent ons product aan kwaliteit en service.

Wacht niet langer en ervaar onze personal touch. Bel 0161 432800 of vraag hieronder een offerte aan. Wij adviseren u graag geheel vrijblijvend over de mogelijkheden.