Soliday terrasdoek-zonnezeil

Handmatig Soliday Terrasdoek-Zonnezeil Systeem

Combineer praktisch en ruimtelijk, modern design om grote schaduwoppervlakken in de tuin te creëren. Het handmatig Soliday terrasdoek-zonnezeil systeem is de ideale schaduwoplossing voor oppervlakken tot maar liefst 85m2! Dankzij innovatieve technieken en hoogwaardige materialen kan een Soliday M moeiteloos met de hand in- en uitgerold worden.

Ieder zonnezeil heeft zijn eigen unieke ontwerp, gemaakt met liefde voor detail. ShadowArt Zonnezeilen: sfeervol buitenleven, bijzonder design, zon- en regenwerend.

 • Heerlijk in de schaduw door een Soliday zonnezeil
 • Innovatieve zonwering, aan uw persoonlijke wensen aanpasbaar
 • Geniet van de extra leefruimte die een zonnezeil creëert
 • U geniet nog meer van uw loungeset, zwembad en jacuzzi

Techniek

Het lichtgewicht zeil is met behulp van een roll-up omloop systeem in een oogwenk uitgerold. U bepaalt eenvoudig de grootte van uw schaduwvlak.

Daarnaast kan het systeem worden voorzien van een hoogteverstelling, waardoor u het schaduwvlak, indien gewenst, kunt vergroten. De auto-releaseklem beveiligt het systeem tegen beschadiging bij sterke windvlagen.

Een volledig vrijstaande constructie? Of een combinatie van wandbevestiging met aluminium of roestvrijstalen masten, alles is mogelijk. Soliday systemen worden in twee stappen vervaardigd: eerst wordt de ‘hardware’ geplaatst en daarna wordt het doek exact ingemeten.

U bent de kapitein van uw eigen zeiljacht met het Soliday M Systeem

Onderhoud

Het Soliday M Systeem is voorzien van een doek met een open structuur wat voor een aangenaam verblijfsklimaat zorgt. Het materiaal is UV-bestendig, lichtgewicht en eenvoudig te onderhouden. Nat oprollen is geen probleem, het zeil kan niet schimmelen en zelfs agressieve vogelpoep tast het doek niet aan.

 • Overtuigend design, techniek en eenvoud
 • Hoogwaardige materialen garanderen u jarenlang plezier
 • Soliday M Systeem biedt grote vrijheid
 • Traploos instelbare schaduw van 0 tot 85m2

Maatwerk

Met gewone schaduwsystemen zoals knikarm schermen en terrasoverkappingen ben u vaak gebonden zijn aan vaste maten. Met een Soliday M Systeem kunt u uw creativiteit de vrij loop laten. Door diverse typen bevestigingsmaterialen is maatwerk geen enkel probleem. Zo kan het systeem individueel worden aangepast aan de architectuur van uw huis en tuin.

Oplossingen voor zonwering die verder gaan dan standaard.

 • Van professioneel advies en ontwerp op maat, naar uw wens
 • Geef vorm aan uw buitenleven
Binnen wordt buiten. Beide werelden lopen steeds vaker en vloeiender in elkaar over. Pm optimaal van deze extra leefruimte te kunnen genieten is een intelligente en innovatieve zonwering nodig, die aan uw persoonlijke wensen kan worden aangepast. Een Soliday M Systeem is leverbaar vanaf 3.500 euro.

Design / Eigen ontwerp

Aan de hand van foto’s en tekeningen maken wij samen met u een ontwerp dat wij voor u zichtbaar maken in een realistische 3D-tekening. Uw zonnezeil op uw terras komt tot leven en de schaduwval wordt zo voor u visueel gemaakt.

Ervaar onze personal touch

Wij letten bij het ontwerp van het zeil erop dat uw wensen zoveel mogelijk gerealiseerd worden, zonder de functionaliteit uit het oog te verliezen. Om een goed ontwerp te maken houden wij onder andere rekening met looproutes, stand van de zon en zichtlijnen.

Soliday Terrasdoek-Zonnezeil

 • Voor elke situatie een passend ontwerp
 • Design en functionaliteit aangepast aan uw wensen