Soliday oprolbare zonnezeilen

Met het Soliday C en CS Systeem creëert u moderne, extra leefruimte. Door de gepatenteerde systeemtechniek van Soliday oprolbare zonnezeilen en een zeiloppervlak van max 85m2 (Soliday C) en max 56 m2 (Soliday CS) biedt deze intelligente zonwering een state-of-the-art oplossing op het gebied van zonwering.

Wanneer u bedieningsgemak op hoog niveau wenst

Deze waterdichte systemen zorgen er voor dat ook als het begint te regenen u gezellig buiten kunt blijven zitten. Uw gasten hoeven niet naar huis. Wanneer u behoefte heeft aan het volle zonlicht kunt u met één druk op de knop het zeil volautomatisch inrollen.

Soliday oprolbare zonnezeilen.

Techniek

Soliday C en CS zeilen beschikken over een gepatenteerde veersysteem techniek. Hierdoor zijn er bijna geen draden zichtbaar zijn en is het doek in altijd optimaal gespannen. Het veersysteem zorgt er ook voor dat het zonnezeil ook bij een plotselinge windvlaag het veilig blijft functioneren.  De as, in combinatie met de masten met het spanmechanisme, vormen de solide basis van het systeem. Alle aandrijf- en spansystemen zijn subtiel weggewerkt in de diverse onderdelen, hierdoor behoud het systeem een luchtige uitstraling met maritieme accenten.

Uniek is de variabele hoogte instelling

Een Soliday zonnezeil biedt u de mogelijkheid het doek in hoogte te variëren. Dit is ideaal bij een laagstaande zon. In enkele ogenblikken zet u het doek in een lagere stand waardoor het schaduwoppervlak groter wordt en u geen last meer heeft van de avondzon. In sommige gevallen is deze hoogte instelling juist gewenst voor meer privacy op het terras.

Design, in combinatie met functionele techniek

Met een afstandsbediening rolt u het zeil automatisch soepel op en af. Het zonnezeil is traploos instelbaar op elke gewenste positie. Met een zon- en windsensor uitgerust, zal het systeem ook tijdens uw afwezigheid volkomen veilig en probleemloos functioneren.

Wordt bij het Soliday C Systeem de as diagonaal is opgesteld, de as van het Soliday CS Systeem wordt horizontaal gemonteerd, zodat het zeil kan afrollen tot max. 7 meter. Hierdoor creëert u een volautomatische luifel met een extreem groot schaduwvlak. Soliday C en CS Systemen zijn leverbaar vanaf 7.500 euro.

Soliday oprolbare zonnezeilen

Een Soliday zonnezeil is een maatwerk product waarbij u het systeem kiest wat bij u past. U heeft de keuze uit een aantal verschillende masten, roestvast staal of aluminium, of de speciale droppole design mast. Deze droppole masten zijn leverbaar in zilvergrijs of zwart.

Details maken het verschil

De straalvormige banen van het doek, de mooie afwerking van de doekpunten, maken een Soliday zonnezeil tot een lust voor het oog.

Zie ook :  Soliday terrasdoek-zonnezeil