ShadowArt Carport

Een ShadowArt carport is functioneel, maar vooral ook een blikvanger.

VergunningsvrijShadowArt Carport , zonnezeil schaduwdoek zonwering

Een ShadowArt carport kan in bijna alle gevallen worden geplaatst zonder vergunning. Wanneer het bouwblok vol is gebouwd  kan het plaatsen van bijvoorbeeld een houten carport een probleem zijn. Doordat de carport vergunningsvrij is kunnen wij deze zeer snel binnen 3 weken plaatsen.

Een ShadowArt carport is geen gebouw en wordt ook vaak tijdelijk gebruikt, bijvoorbeeld na de zomer om te voorkomen dat vallende eikels de auto beschadigen.

Op maat gemaakt volledig naar uw wensen

ShadowArt Carport

Onze carports kunnen zowel vrijstaand worden geplaatst als ook geheel of gedeeltelijk aan gevels of bomen worden bevestigd. Een ShadowArt carport is modern en wordt precies op maat naar uw wensen gemaakt. Het doek is 3-dimensionaal gevormd waardoor het ook bij wind stabiel hangt.

Het doek is in vele moderne kleuren leverbaar. U kunt kiezen voor een opvallende kleur of voor een donkere kleur waardoor de carport niet opvalt, maar toch chique oogt. De masten zijn gemaakt van geborsteld roestvast staal, maar kunnen ook in elke kleur worden gecoat.  De ShadowArt masten zijn voorzien van een binnen liggend spansysteem waarmee u het doek in enkele ogenblikken mooi strak kunt opspannen.