ShadowArt professioneel zonnezeil

Horeca, scholen en instellingen: ShadowArt professioneel zonnezeil

Voor o.a. horeca , scholen en instellingen is een ShadowArt professioneel zonnezeil de perfecte oplossing. Een zeil terrasoverkapping is een investering die direct als schaduwdoek een goed rendement oplevert. Een functioneel terras zonder obstakels is voor bijv. iedere horeca-ondernemer van groot belang. Parasolvoeten en ingeklapte zweefparasols zorgen voor ruimteverlies en ontnemen het zicht op het terras. Met een zonnedoek is er nauwelijks sprake van verlies van zitplaatsen op uw terras. Daarnaast zal het uitnodigende en spannende design gasten aantrekken. Informeer naar de mogelijkheden van een ShadowART terrasoverkapping voor uw terras.

Creëer een behaaglijke buitenplek voor uw gasten

  • Uw terrasomzet wordt verhoogd doordat men langer blijft zitten
  • Optimalisatie van uw terras en toch schaduw
  • Designoverkapping nodigt uit om op uw terras plaats te nemen

ShadowArt professioneel zonnezeil , schaduwdoek , zonwering voor horeca overkapping

Bescherming tegen zon en UV-straling is voor scholen en instellingen, zoals scholen en kinderdagverblijven, erg belangrijk. Kinderen spelen buiten en worden lange tijd aan de zon blootgesteld. Een zonnezeil is een prachtig oplossing om een groot schaduwvlak te creeëren.

De vormgeving, het lijnenspel en de kleurstelling zullen er zeker aan bijdragen dat de kids heerlijk en zo lang mogelijk buiten kunnen spelen.

(Tuin)architecten

Om een zo compleet en comfortabel mogelijk ontwerp te maken van gebouwen en tuinen is het opnemen van zonwering onontbeerlijk. Er zijn natuurlijk de traditionele zonwering mogelijkheden zoals screens, uitvalschermen en parasols. Wanneer u uw ontwerp spannender wilt maken neem er dan een design vormgegeven zonnezeil in op.

Een zonnezeil heeft niet alleen meer functionaliteiten dan traditionele zonwering maar geeft u ook meer vrijheid in vormgeving en ontwerp.

Zonwering die naadloos samengaat met de architectuur van uw huis en tuin

Wij zijn gespecialiseerd in zonnezeil terrasoverkappingen  en adviseren u graag over de mogelijkheden. Ontwerp, ontwikkeling en montage van onze producten vindt plaats onder één dak, wij kunnen u dan ook snel en deskundig bijstaan bij het maken van het ontwerp.

  • u zoekt een innovatieve partner die met u meedenkt
  • bij iedere bouwstijl zijn eigen zonnezeil ontwerp

Schaduwdoek - zonnezeil