Tuingebouwen
 

Droomt u van een houten prieel in uw tuin? Van een paviljoen of zomerhuis? Dan bent u niet de enige, want het zijn al eeuwenlang de ideale plekken om van de tuin te genieten, bij nat en bij zonnig weer! Onze tuingebouwen zijn een verlengstuk tussen woonkamer en tuin, geven de tuin een romantische sfeer en zijn door de opbergruimte ook nog eens heel praktisch. Bovendien kunt u ze bijvoorbeeld gebruiken als atelier of tearoom.

ID Garden Products importeert een hoogwaardig assortiment klassieke Engelse tuingebouwen, waaronder de mooiste prieeltjes, paviljoens en zomerhuizen. Ze worden in Engeland vervaardigd door HSP Garden Buildings, dat de grootst mogelijke aandacht besteedt aan de materialen, de constructie en de gedetailleerde afwerking.

Romantisch genieten van de tuin in engelse stijl

Alle gebouwen zijn naar klassiek voorbeeld gemaakt van duurzaam hardhout met het FSC keurmerk. Ze zijn geschilderd in klassieke kleuren, waarbij gebruik gemaakt is van verf op waterbasis. De gebouwen hebben een karakteristiek loden dak, dat na verloop van tijd een blauwgrijze zweem krijgt.  Ze zijn uitgevoerd met dubbele paneeldelen en voorzien van subtiele verlichting, veiligheidsglas en messingbeslag. Ook een volledig geïsoleerd tuingebouw is mogelijk, zodat u er het hele jaar gebruik van kunt maken.

Het assortiment van HSP Garden Buildings omvat niet alleen tuingebouwen, maar ook karakteristieke kasten en banken in klassieke Engelse stijl. Ze zijn handgemaakt en combineren een sierlijk ontwerp met een solide constructie, die garant staat voor vele jaren tuinplezier.

Wij leveren en plaatsen de tuingebouwen en banken in heel Nederland en Belgie