horeca parasol design terrasmeubelen
   
 
Over ons
 
 

ID Garden products biedt u ideeën en producten om nog meer te genieten van het buitenleven in uw tuin. Onze producten zijn uitermate geschikt om het buitenverblijf van bijvoorbeeld hotels, restaurants en zorg-instellingen te veraangenamen. Wij zijn gespecialiseerd in mooie innovatieve producten die u een comfortabele buitenplek bieden en u beschermen tegen kou, zon en regen.

Zonnezeilen
Onze zonnezeilen brengen sfeer en design in uw tuin of op uw terras. Door een zonnezeil creëert u een behaaglijke schaduwrijke plek. Daarnaast houdt het zeil ‘s avonds de warmte langer vast zodat u langer kunt genieten van een mooie zomeravond. Ook bieden onze zeilen een schuilplaats mocht u worden overvallen door een zomerse regenbui.

Onze zonnezeilen zijn leverbaar met een oprolsysteem of met vaste zeilen die eventueel in de winter verwijderd kunnen worden. Wij kunnen u, naast een aantal standaard maten, zeilen bieden die afgestemd zijn op uw situatie en naar uw specifieke wensen. Onze producten zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. Zowel de zeilmasten als de zeilen zijn bestand tegen diverse weersinvloeden.

Klassieke tuingebouwen
Wij bieden u een assortiment klassieke tuingebouwen, ontworpen in de traditioneel Engelse stijl. In ons uitgebreide assortiment vindt u serres en theehuizen, banken en tuinkasten, alle voorzien van een stijlvol loden dak. Onze tuingebouwen zijn gemaakt met oog voor detail en afgewerkt met hoogwaardige materialen.

Al onze producten leveren en plaatsen wij in heel Nederland en Belgie.